Compassie

Gepubliceerd op 12 september 2021 om 16:22

Ik vind het spannend! Zo spannend dat ik er bijna niet aan durf te denken. Ja, het staat echt in mijn agenda. Mariëlle en ik hebben het er al een paar keer over gehad. Het plannen en organiseren van de middag was zo gebeurd. We hebben via social media reclame gemaakt. We kregen aanmeldingen. En ik weet dat we dit samen kunnen. Dat vertrouwen is er. We hebben beiden een goede opleiding gehad, zelf al vaker opstellingen begeleid. Dat is het allemaal niet.En toch vind ik het spannend.

Want het is voor mij wel weer een eerste activiteit in mijn eigen bedrijf sinds een aantal jaren. Mijn bedrijf wat ik ooit ben begonnen om mensen op weg te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Compassie de wereld in te brengen. De wereld een beetje mooier te maken daardoor.

Tot ik een paar jaar geleden stukje bij beetje de compassie voor mezelf verloor. In mijn huwelijk ging het niet goed. Ik zag waar het niet goed zat en kon er niet goed mee om gaan. Het voelde zwaar, steeds zwaarder. Ik werd er erg onzeker van, durfde niet voor mezelf te kiezen. En met mijn zelfcompassie brokkelde ook mijn bedrijf af. Hoe kon het ook anders, ik had het immers "Compassie" genoemd?

Drie jaar geleden heb ik de keuze gemaakt te gaan scheiden. Er volgde een periode die bepaald niet gemakkelijk is geweest en veel impact heeft gehad. Maar stapje voor stapje vond ik mijn weg weer terug.

En nu ga ik dus weer beginnen in mijn eigen bedrijf. Ik vind het superspannend. En tegelijk begint het steeds meer te kriebelen. Ik vind het heel erg fijn dit samen met Mariëlle te kunnen doen. We voelen elkaar goed aan en hebben volledig vertrouwen in elkaar.

Het thema van onze eerste opstellingenmiddag is zeer passend "onzekerheid". Wat zou er gebeuren als ook jij dat los kunt laten en kunt kijken naar wat er mogelijk is?

We hebben nog een plekje vrij, ben jij er bij zondag 19 september?

Locatie: Edanz Groningen

Tijd: 13.00 - 17.00

Mail voor meer info of opgeven naar grietje@compassie-coaching.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.