Samenwerking

Even voorstellen: Mariëlle van Veen 

Hallo, ik ben Mariëlle van Veen en heb sinds 2015 mijn eigen bedrijf: Praktijk de Zielswijze.

In mijn praktijk begeleid ik mannen en vrouwen die de verbinding met zichzelf zijn kwijt geraakt om weer in contact te komen met hun gevoel en verlangens.

In 2014 kwam ik tijdens mijn Total Coach opleiding in aanraking met systemisch werk en ik was meteen gegrepen door deze manier van werken.

Ik maakte o.a. kennis met de theorie van Virginia Satir.

“Ik geloof dat ik geen groter geschenk kan ontvangen, dan door de ander te worden gezien en gehoord”

Deze zin uit een gedicht geschreven door Satir heeft mij diep geraakt.

Voor mij gaat het precies hierover: gezien en gehoord worden in wie je bent en dan in verbinding zijn met jezelf en de ander.

Na het afronden van mijn Coach opleiding ben ik mij gaan verdiepen in familieopstellingen. Heb veel boeken gelezen en aanvullende cursussen en trainingen gevolgd om dit uiteindelijk toe te passen in mijn praktijk. Ik kwam erachter dat het belangrijk is om deze processen eerst zelf te doorwerken zodat je open en vrij kunt werken met de processen van een ander.

Tijdens mijn ontdekkingstocht ontstond het verlangen om opstellingenmiddagen te gaan organiseren. Een verlangen wat steeds groter werd en ik ben dan ook dankbaar en blij dat ik samen met Grietje mijn verlangen heb kunnen omzetten in werkelijkheid.

Het is en feestje om met Grietje samen te werken.

Ze is een integere, met beide benen op de grond staande coach. Zij vindt het (net als ik) belangrijk om een veilige en vertrouwde omgeving te bieden zodat jij in je eigen tempo aan het werk kan gaan met jouw levensvragen.

We hebben overeenkomsten en verschillen en daardoor vullen we elkaar goed aan!